Harley-Davidson Sportster S (2021)

Specificaties en afbeeldingen

Specificaties
Merk Harley-Davidson
Model Sportster S
Bouwjaar 2021
Categorie Cruiser
Motor vloeistofgekoelde Harley-Davidson V-Twin, Revolution® Max 1250T
Boring x slag 105mm x 72.3mm
Cilinderinhoud 1.252cc
Compressieverhouding 12.0 : 1
Brandstoftoevoer sequentiele electronische benzine inspuiting (ESPFI)
Vermogen 121pk 90kW
Maximaal koppel 125Nm @ 6.000tpm
Verbruik 5.1 Liter/100km
Versnellingen 6
Eindoverbrenging riem
Starter electrisch
Ophanging voor Showa 43 mm upside-down voorvork met verstelbare compressie, rebound en veervoorspanning. Aluminium kroonplaten.
Ophanging achter Op de linkage bevestigde Showa piggyback monoschokdemper met verstelbare compressie, rebound en veervoorspanning
Balhoofdhoek/naloop 30° / 148mm
Remmen voor enkele schijf, 320 mm, radiaal bevestigde, monoblock 4-zuiger remklauw
Remmen achter enkele schijf, 260 mm, zwevende 1-zuiger remklauw
Banden voor 160/70TR17 73V, Dunlop® Harley-Davidson Series, radiaal
Banden achter 180/70R16 77V, Dunlop® Harley-Davidson Series, radiaal
Lengte 2.270mm
Wielbasis 1.520mm
Grondspeling 90mm
Drooggewicht 221 (rijklaar 228)Kg
Abs ja
Inhoud brandstoftank 11.8 Liter
Benodigd rijbewijs A
Prijs €18.495 (2021)
Leverbare kleuren Vivid Black, Midnight Crimson, Stone Washed White PEarl
Opmerkingen De Harley-Davidson Sportster S is een geheel nieuwe sport custom die is ontworpen om een opwindende rijervaring te bieden en een nieuw tijdperk van Sportster-performance in te luiden. Om het totale gewicht van de motorfiets tot een minimum te beperken, is de motor als dragend onderdeel van het chassis in het voertuig geïntegreerd. De Sportster S is uitgerust met een groot aantal technologieën die zijn ontworpen om de rijervaring te verbeteren. Drie voorgeprogrammeerde, selecteerbare rijmodi (Sport, Road en Rain) regelen elektronisch de prestatiekenmerken van de motorfiets en het niveau van technologische interventie. Twee custom modi kunnen door de rijder worden gebruikt om een reeks prestatiekenmerken te creëren om aan persoonlijke voorkeuren of speciale situaties te voldoen. Cornering Rider Safety Enhancements by Harley-Davidson, een verzameling technologieën die bedoeld is om het vertrouwen van de rijder te vergroten in onverwachte situaties of ongunstige wegomstandigheden, is ontworpen om de prestaties van de motorfiets af te stemmen op de beschikbare tractie tijdens accelereren, vertragen en remmen, zowel rechtuit als in bochten.De Sportster S is uitgerust met volledig instelbare, premium voor- en achtervering – Showa 43 mm upside-down voorvork en een Showa Piggyback-reservoir achterschokbreker. De achtervering is voorzien van hydraulische voorbelastingsinstelling met behulp van een handige knop aan de linkerkant van de motorfiets.
Motortest Motorfreaks
Importeur Harley-Davidson Benelux, Rijswijk