Extra hoge kortingen motorkleding op Dé Noordelijke Motorbeurs

Geschreven op: 15 Januari 2019 20:24
Laatste wijziging: 15 Januari 2019 20:26

DÉ NOORDELIJKE MOTORBEURS 2019 in Expo Assen: Ruim 120 bedrijven, instanties en organisaties op 24e editie!
Dé Noordelijke Motorbeurs, de 2e grote motorbeurs van Nederland is klaar voor haar 24e editie in Expo Assen (voorheen TT-Hall).
Geheel volgens traditie start het motorseizoen op Dé Noordelijke Motorbeurs in het 3e weekend in januari, dit jaar op 18,19 en 20 januari.
Ook nu weer met meer dan 120 bedrijven en instanties uit binnen- en buitenland, custom worxs met live bouwen/spuiten van een motor, shows van Alex van den Broek, de eerste (GRATIS) motorrijles, een custom bike show, motortrainingen, bijzondere motoren van voor de 2e wereld oorlog, nieuwe modellen, trial rijden, breed aanbod van motoren, motorpak hangen, een simulator en uiteraard het brede aanbod zoals men dat van de beurs gewend is!

Nieuwe modellen
Het is zeker dat er ook dit jaar weer nieuwe modellen zullen zijn van o.a. Harley-Davidson, Kawasaki en KTM. Kom naar de stands van HD-Point, Friese Motorexperts en Kobo Motoren en bewonder daar de nieuwe modellen.

Veteranen Motorclub met Pre War Motorcycles
De Veteranen Motoren Club komt met een deel van hun unieke motoren met een bouwjaar tot en met 1940 naar Assen. Het is een waar ‘rijdend museum’ en de club wil graag de mensen in het land graag laten meegenieten van de vaak prachtig gerestaureerde stukjes mechanisch vakmanschap uit vroeger tijden.

Demoshows Alex van den Broek
Alex van den Broek komt naar Assen! Meters hoog door de lucht, balanceren op het voorwiel of achterwiel, het is voor Alex geen probleem. Ook nagenoeg recht omhoog op een container springen met motor is onderdeel van zijn show.

Custom Bike Show
Ook dit jaart weer een custom bikeshow op Dé Noordelijke Motorbeurs. Na de start van dit onderdeel in 2015 en een succesvolle groei in 2016, 2017 en 2018 maakt de beurs zich op voor een 5e editie! Sommige motorliefhebbers gaan in hun hobby ver en passen hun motor naar eigen wens aan. Wat is er leuker dan het resultaat te tonen aan het publiek?

Meer aanbod motorfietsen
Het aanbod van motorfi etsen op de beurs is weer toegenomen. Grote en kleine bedrijven waaronder Kobo Motoren, Friese Motorexperts, Jager Motoren, Wim ter Braake, HMI Motoren, Joop Hoekstra, HPS Motoren, Motofun, FK Motoren, HD-Point en Kromkamp Motoren zorgen voor een mooi en gevarieerd aanbod.

Samenwerking met de buren:
het TT-Circuit Ook het TT-Circuit is als goede buur van Expo Assen weer aanwezig op Dé Noordelijke Motorbeurs. Ze staan er niet alleen, ze pakken groots uit met de partners Riders for Health, Vrienden van de TT en het TT-festival. Met het zijspan van Bennie Steuer, een 40 jaar oude Ducati, een indrukwekkende Yamaha, sfeerimpressies op de TV schermen, een fotoshoot in het midden van de stand, het rijden op een simulator en het hangen aan een motorpak is er veel te zien en te doen op de stand.

Gratis motorrijles
Je vriend heeft al een motorrijbewijs en misschien zelfs wel een eigen motorfi ets? Graag zou je dat vrije motorgevoel willen delen, maar je hebt geen motorrijbewijs. Ken je dat gevoel? Op Dé Noordelijke Motorbeurs is er een opstapparcours waar men bij motorrijschool 1-2 Ride de eerste meters op de motor kan afl eggen. Natuurlijk gebeurd dat onder goede begeleiding van zeer ervaren instructeurs. En geheel vrijblijvend, men is dus niet verplicht om ook echt rijles te gaan nemen.

Custom Worxs op motorbeurs
Er is een techniekplein samengesteld in samenwerking met Motorcyle Academy, Motorcyle Storehouse, Powerplus Tools, HK Suspension. Hier is onder andere live custom bouw, het spuiten van een motor op de beursvloer, een open motorblok dat je van dichtbij kunt zien. Professionals zijn aanwezig voor het beantwoorden vanvragen over motortechniek, olie en motorschade.

Motortraining op de beurs
Als motorrijder is veiligheid enorm belangrijk! Een goede beheersing van de motor is een must en zorgt ook voor meer rijplezier. Kom naar de stand van Rijschool 2 Speed en stap op de motor op de beursvloer op het uitgestippelde parcours met pionnen, lange steigerplanken, stapvoets rijden en onder andere het rijden over een wip wap. Na het rijden interesse in het volgen van een training voor gevorderde? Dan kan je daarvoor gelijk inschrijven op de stand.

Trial rijden op de beurs voor bezoekers! Altijd al eens op trial motor willen rijden? Onder deskundige begeleiding van 9-voudig Nederlands kampioen Alex van den Broek, tevens KNMV instructeur, krijg je de mogelijkheid op Dé Noordelijke Motorbeurs om de eerste stappen te zetten op een trial motor. Ervaar nu zelf wat het is om op een trialmotor te rijden. Ervaar hoe het is om te rijden op balans en coördinatie en niet zoals op een reguliere motor op de weg op snelheid. Zowel ervaren als niet ervaren motorrijders en motorrijdsters kunnen opstappen. 

 

Bron: www.denoordelijkemotorbeurs.nl