KTM ondersteunt KOBO Motoren op de Noordelijke Motorbeurs

Geschreven op: 13 Januari 2020 21:11
Laatste wijziging: -

BEKIJK DE NIEUWSTE KTM MODELLEN IN ASSEN
Van 17 t/m 19 januari staat KTM dealer Kobo Motoren in Assen op De Noordelijke Motorbeurs. KTM ondersteunt Kobo Motoren hierbij en toont de nieuwste KTM modellen waaronder de KTM 390 ADVENTURE, KTM 890 DUKE R en de KTM 1290 SUPER DUKE R. 

KTM 390 ADVENTURE
Deze compacte reis-enduro machine met één cilinder heeft een sportief ontwerp, met de uitgebreide uitrusting en bewezen prestaties van de KTM ADVENTURE-reeks. De veelzijdige ergonomie, soepele stroomafgifte en innovatieve technologie komen allemaal samen in een comfortabel, lichtgewicht pakket dat is gebouwd voor diegenen die meer avontuur in hun dagelijks leven willen passen. 

De KTM 390 ADVENTURE wordt aangedreven door een ultramoderne, vloeistofgekoelde, eencilinder, 373 cc viertaktmotor. De motor is uitgerust met een elektrische starter en bereikt een piekvermogen van 32 kW (43 pk) met een ongelooflijk krachtig 37 Nm koppel. Twee bovenliggende nokkenassen, vier kleppen en elektronische brandstofinjectie zijn een integraal onderdeel van het uitstekende vermogen van de KTM 390 ADVENTURE en leveren samen met een balansas de hoogste niveaus van soepelheid. 

KTM 890 DUKE R
Nog steeds wendbaar, maar met meer kracht neemt de KTM 890 DUKE R alles wat we leuk vinden aan de KTM 790 DUKE en zet het op 11. Dit is een compromisloze middelzware naked bike, even thuis op bergwegen als het op het racecircuit en levert meer vermogen, meer koppel en meer duke dan elke andere parallel twin.

De KTM 890 DUKE R-motor is ontwikkeld op basis van dezelfde parallelle twin die de KTM 790 DUKE aandrijft en is verwerkt in een vuurspuwende, krachtige middengewicht titan. Met zijn verhoogde boring en slag, hogere compressie en hogere max. RPM-limiet, de KTM 890 DUKE R levert een indrukwekkende 121 PK en 99 Nm.

KTM 1290 SUPER DUKE R
Na zijn huid te hebben afgeworpen, is de KTM 1290 SUPER DUKE R nu een slanker, gemener en een nog meer dreigende hyper-naked bike dan ooit tevoren. Gemonteerd in een geheel nieuw chassis, verslaat het een bijgewerkte versie van het gerenommeerde 75 graden, 1301 cc LC8, V-Twin hart, waarmee THE BEAST naar het volgende niveau wordt gebracht.

Als het niet kapot is, repareer het dan niet. Maar maak het in alle opzichten gemener! Met een vermogen van 177 pk en 140 Nm, de 1301 cc LC8, heeft de V-Twin een subtiele maar impactvolle ontwikkeling ondergaan. Deze krachtpatser is geoptimaliseerd om lichter te zijn maar behoudt zijn koppelachtige karakter en is de maatstaf voor de V-twin-evolutie. En met nieuwe motor- en koppelingssteunen die bijdragen aan de algehele structuur van het hele pakket - het is letterlijk het deel dat THE BEAST bijeenhoudt.

Bron: www.ktm.com